El CG Puigcerdà viatjarà aquest dissabte San Sebastià per enfrontar-se al líder de la competició i actual campió de lliga, CHH Txuri Urdin. Un partit en el que l'equip ceretà té molt a guanyar i poc a perdre. Si aconseguís donar la sorpresa i vèncer els bascos podria classificar-se per la semifinal de la copa del rei, un dels clars objectiu de l'equip groc i negre.

A priori la diferència entre els dos equips és gran però els ceretans no perden la il·lusió. En la primera volta disputada a Puigcerdà, la diferència entre els dos rivals va acabar amb un marcador 0-8 a favor dels bascos. Sembla però, que el Txuri Urdin ha baixat una mica el nivell des de l'inici de la competició tot i que continua sent el favorit per emportar-se tots els títols.

El Puigcerdà té ara mateix forces baixes a la plantilla: Almendros, Cepeda, Piñar, en defensa i Boronat en atac no podran desplaçar-se per diversos motius. A més, Uri Paul i Morer continuen lesionats.

El Pirineu avui