La banda musical Grossband celebra el seu primer aniversari com a associació, oferint un concert homenatge a la cantant de jazz Ella Fitzgerald. Tot coincidint amb 100 anys del naixement de l'artista.
El pròxim 7 de desembre el Centre de congressos d'Andorra la Vella es convertirà en una festa de la música i del jazz: una trentena de músics i vuit veus femenines pujaran a l'escenari per interpretar les peces més representatives de la diva del jazz.
Cantants conegudes del país, Alondra, Carina Ventura, Ester Peralba, Ishtar Ruiz, Jonaina Salvador, Laura Estiarte, Mar Capdevila i Susanne Georgi han estat les escollides per homenatjar a Ella Fitzgerald i oferir un concert especial amb la Grossband i l'Andorra Big Band.

En la presentació del recital, el director musical, Jordi Barceló, ha volgut mantenir en secret el repertori, tot i que ha avançat que estarà dominat per la influència del jazz.

Parlen al vídeo: JORDI BARCELÓ, DIRECTOR GROSSBAND

El Pirineu avui