L'equip de govern de l'Ajuntament de Tremp ha donat a conèixer, aquest dijous, en un ple extraordinari, que executarà la segona fase de millora en la zona del Passeig. La fase es finançarà amb part del romanent de la tresoreria de l'Ajuntament.

Des del passat més d'octubre s'està ejecutant la primera fase amb la renovació del clavegueram en tota la zona del passeig, ja que l'antic havia quedat obsolet. En aquesta segona fase s'ha contemplat la reforma de l'enllumenat i el sanejament del sòl i accessos del Passeig. Es calcula que la segona fase es posarà en marxa a la primavera.

L'actuació del passeig és una de les dues obres més importants que executa aquest any l'ajuntament.

En el ple també s'ha realitzat el sorteig dels membres de les meses electorals de les eleccions del 21 de desembre i s'ha llegit un manifest reivindicatiu per l'eliminació de la violència contra la dona.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP

El Pirineu avui