Els qui són molt sensibles poden notar que s'acosta un canvi de temps només perquè els fa mal una antiga fractura o una cicatriu. De fet, cada vegada són més els experts que atorguen més importància a la influència de la meteorologia sobre la salut i la malaltia.
A causa del fred, el nostre sistema de defensa es ressent en aquesta època de l'any, cosa que afavoreix la propagació de virus i contagis. Però el fred no és l'únic responsable; una dieta incompleta, l'estrès i la falta de son continuat poden deprimir el nostre sistema immunitari i deixar-nos més desprotegits davant de malalties.

Consumir productes naturals i una alimentació saludable pot ajudar a enfortir el nostre sistema immunològic per estar preparats pels canvis de temps.

Per això en aquestes dades, per prevenir refredats, cal fer cas als professionals.

Parlen al vídeo: MOHIT HEMNANI, Psiconeuroinmunòleg

El Pirineu avui