Com a homenatge dels 150 anys del naixement del poeta ribagorçà Anton Navarro, des del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça s'ha apostat per crear una llibreta poètica il·lustrada que recull en les primeres pàgines 12 poemes del Mossèn Navarro.

La iniciativa pretén homenatjar la figura del poeta i promoure la seva obra entres els escolars mentre els incentiva a escriure i a dibuixar.

L'il·lustrador ribagorçà Sebastià Jordà ha posat forma i color als 12 poemes seleccionats per la llibreta. Tots els poemes escollits parlen de paisatges del Pirineu des d'una visió molt personal i intima.

Les llibretes poètiques il·lustrades es repartiran el pròxim diumenge en l'acte de lliurament de premis de la 27a edició del Premi de narrativa infantil i juvenil Anton Navarro.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui