El Museu Cerdà de Puigcerdà acull aquests dies l'exposició 'Esglésies Romàniques de la Cerdanya', una mostra de fotografies de José Antonio Ríos i Montse Dolz Làzaro. El visitant podrà veure imatges de les esglésies de Sant Genis de Montellà, Sant Julià de Pedra, Sant Serni de Meranges, Sant Miquel se Soriguerola, Santa Eulàlia d'Éller, Sant Sebastià de Viliella o Sant Julià de Tartera, entre altres.

Els autors són aficionats a la fotografia i socis de l'Associació Fotogràfica de Parets i de la Federació catalana de fotografia. Han col·laborat en diverses revistes de turisme, com ara Espanya Desconeguda i Descobrir Catalunya, i han estat guardonats en diferents concursos organitzats pel Parc Natural del Cadí Moixeró, el Col·legi de Veterinaris de Catalunya o l'ajuntament de Barcelona. El romànic de Cerdanya és el darrer projecte dels dos fotògrafs.

L'any passat van exposar la mostra a Bellver i fins al 26 de novembre es podrà veure a la primera planta del Museu Cerdà de Puigcerdà.

El Pirineu avui