La sala de plens de l’ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dijous al matí una nova sessió del Consell Municipal d’Infants. Representants dels quatre centres educatius de primària de la ciutat han exposat la feina feta els darrers mesos i han fet diverses peticions a l’ajuntament. Pel que fa als temes a treballar aquest any, se n’han establert dos. Un per tal de donar a conèixer més què és el Consell Municipal d’Infants i l’altre per facilitar que els nens i nenes de les diferents escoles es coneguin més entre si.

Des de l’ajuntament, mentrestant, s’han mostrat satisfets del grau de participació que tenen aquests infants en el dia a dia de la ciutat.

Els infants també han aprofitat per fer diverses demandes, sobretot relacionades amb millores en equipaments infantils, però també en manteniment i neteja d’alguns espais de la ciutat. Des de l’equip de govern han pres nota de totes les peticions, però ja han deixat clar que algunes no es podran realitzar per impossibilitat tècnica o econòmica.

Parlen al vídeo: MARIA PICART, MEMBRE CONSELL MUNICIPAL INFANTS - JANA PLANES, MEMBRE CONSELL MUNICIPAL INFANTS - SILVIA ISCLA, REGIDORA ENSENYAMENT

El Pirineu avui