Durant aquesta setmana la demarcació de carreteres de l'estat està remodelant el paviment de la plaça Europa, un dels accessos més importants de Puigcerdà que connecta amb l'avinguda Schierbeck i l'avinguda del Segre, i també és la porta d'entrada al municipi des de França. El ferm es trobava en mal estat, especialment després de l'hivern passat, i per això l'ajuntament de Puigcerdà va sol·licitar a la delegació del govern espanyol que reasfaltés aquest punt neuràlgic.

Des de l'ajuntament han recordat que aquest any s'ha canviat el paviment d'una meitat de l'Avinguda Schierbeck, la que és contigua a la plaça Europa, i que per tant ja s'havien fet millores en aquest vial de titularitat municipal. Però faltava refer el paviment de la rotonda, que és competència de l'estat.

Els treballs van començar dilluns i aquest dimecres pràcticament ja s'havien enllestit.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui