Les diverses institucions del Pallars Jussà contractaran joves en pràctiques durant 6 mesos a jornada completa. El programa, impulsat pel SOC dins de la Garantia Juvenil, pretén introduir als joves a una primera feina relacionada amb els seus estudis. En aquesta segona edició s'oferiran 14 places que estaran distribuïdes pels diferents equipaments públics.

Els requisits dels joves que opten a les contractacions són: estar inscrits a la Garantia Juvenil i al SOC com a demandants 'ocupació, i disposar d'un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior.

L'any passat els resultats van ser molt positius, s'espera que aquest any els resultats sigui similars.

Els contractes s'iniciaran el pròxim 30 de novembre.

Parlen al vídeo: CONSTANTÍ ARANDA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL PALLARS JUSSÀ

El Pirineu avui