La territorial de l’Assemblea Nacional Catalana a l’Alt Urgell ha aconseguit omplir en un temps rècord totes les places que tenia disponibles per al viatge a Brussel·les per manifestar-se el proper 7 de desembre. Els bitllets disponibles per al viatge en autobús i les dues nits d’hotel que oferia l’entitat s’han venut en només 24 hores. Des de la comarca s’han omplert tres autocars i la companyia de viatges d’Organyà amb què treballen n’ha omplert dos més des de Lleida i un des de Manresa.

Des de l’ANC de l’Alt Urgell, doncs, han valorat molt positivament la resposta dels veïns de la comarca a aquesta convocatòria.

En el cas del viatge organitzat des de l’Alt Urgell, els participants marxaran a primera hora del dimecres 6 de desembre, dormiran una nit als afores de Brussel·les, el dia 7 participaran en la manifestació i tornaran el dia 8 cap a la comarca.

El Pirineu avui MARIA MAS, COORDINADORA ANC ALT URGELL