Assandca vol incidir durant el 2018 en el càncer infantil. Ho farà amb l´organització d´un torneig-festa d´hoquei patins que aplegarà 32 equips de Catalunya organitzat per la Fundació Joan Petit. La novetat s´ha explicat en el lliurament de la recaptació de la caminada contra el càncer d´enguany. S´han aconseguit 7.600 euros, la xifra multiplica per cinc l´aconseguida en la primera edició.
Assandca ha rebut el xec amb la recaptació de la quarta caminada contra el càncer. S´hi han recaptat 7.600 euros, una xifra més alta del que s´esperava i amb una aportació mitjana que duplica la de l´any passat. Ha estat així gràcies que els participats donaven la voluntat. Assandca, la fundació Jaqueline Pradère i Pyrénées han confirmat que hi haurà una nova caminada amb la mateixa fórmula.

La recaptació de la caminada es dedicarà a pagar el transports dels malalts de càncer que necessiten radioteràpia fora del país, entre 80 i 100 al mes, a l´activitat per poder fer exercici físic als Serradell i a l´assistència a domicili a pacients les 24 hores. L´any vinent Assandca vol dedicar l´atenció per primera vegada al càncer infantil.

Es tracta d´un torneig organitzat per la Fundació Joan Petit d´ajuda als nens amb càncer. Cal recordar que Assandca col·labora amb la Fundació Ronald Mcdonal per donar allotjament a infants que reben tractament a Espanya i que han utilitzat uns deu nens.

Parlen al vídeo: Josep Manzano, secretari Fundació Jaqueline - Josep Saravia, president ASSANDCA

El Pirineu avui