La Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet ha iniciat aquesta setmana una campanya dedicada al reciclatge de material en desús. Així, des d’aquest cap de setmana i fins aquest proper diumenge es pot trobar un estand informatiu a la plaça de les Monges de la Seu d’Urgell per tal de recollir els objectes que la gent ja no fa servir. L’objectiu és apropar la deixalleria al centre de la Seu i consicenciar a la població sobre la necessitat de reciclar aquest tipus de material.

Tots els objectes que es recullin s'enviaran a la deixalleria comarcal i, després de fer el tractament necessari, es vendrà a les 4 botigues que té la Mancomunitat.

A més, tothom que porti algun objecte rebrà un val de 3 euros per comprar a les botigues de segona mà de la Seu que gestiona la Mancomunitat. L’estand està obert de 10 del matí a 6 de la tarda.

Parlen al vídeo: JORDI VILARÓ, GERENT MANCOMUNITAT URGELLET

El Pirineu avui