Bomosa ha presentat un nou espai a Andorra la Vella destinat a aprendre sobre gastronomia i alimentació. L'espai, pensat per passar una bona estona i tastar productes de proximitat, acollirà diferents tallers tant per traslladar els valors i principis de l'alimentació ecològica com per aprendre a cuinar plats de l'alta cuina.

Aquesta nova proposta consta d'una gran varietat de tallers destinats a tot tipus de públics, des de nens de 6 a 14 anys fins adults que volen millorar els seus hàbits alimentaris, com ara aquells que volen impressionar a la família amb el sopar de Nadal.

S'ensenyarà a cuinar i aprofundir en com es poden incorporar hàbits més saludables a la dieta dels assistents. També impartiran tallers de cuina vegana o sense sucre, per a nens o per a esportistes, entre d'altres.
L'objectiu de l'espai, cuina Bomosa és crear una experiència única i diferent a través de l'alimentació ecològica.

Per la seva part, l'equip d'Alma Gastronòmica, impartiran tallers per a gastrònoms on es vol apropar l'alta cuina al públic general.

Parlen al vídeo: GEMMA RIU, CEO BOMOSA - SERGI PENSADÉS, FILANTROPIA BOMOSA

El Pirineu avui