L'alcalde de Llívia, Elies Nova, és el número 10 de la llista d'ERC a les comarques gironines, una llista que encapçala la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, actualment empresonada per formar part del Govern que va declarar la independència. Nova representarà la comarca a la llista de la demarcació de Girona pel proper 21 de desembre, una llista on hi ha 17 membres.

Tal com passa en la resta de demarcacions, la llista dels republicans per a les eleccions catalanes a les comarques gironines incorporarà, candidats independents o d'altres formacions, com ara el Moviment d'Esquerres (MES) i Avancem. Tot i que ERC, PDeCAT i la CUP no han arribat a cap acord per fer una llista unitària de cares al 21-D, les formacions podrien buscar aliances després dels comicis.

El Pirineu avui