Una dotzena de comerciants de Puigcerdà han participat aquest dilluns en una nova formació organitzada per la Cambra de Comerç de Girona. Després del curs que es va fer a principis d'octubre sobre tècniques de venda i com realitzar promocions o publicitat del seus establiments a través de les xarxes socials, en aquesta ocasió la formació ha estat sobre automotivació i agilitat en la presa de decisions. S'ha treballat la importància de desenvolupar una actitud proactiva i motivadora davant dels problemes, s'han donat eines per diagnosticar les situacions de cada moment i las pautes a seguir per avaluar els objectius, o s'ha explicat què cal fer per veure les decisions com un aprenentatge.
La metodologia ha estat sobretot pràctica, combinant breus explicacions teòriques amb exercicis que permeten posar en pràctica els continguts abordats.
Aquest curs ha estat el tercer que la Cambra de Comerç de Girona ha organitzat aquest 2017 i ja prepara les formacions de l'any vinent.
Tots els tallers són de 4 hores, gratuïts i compten amb el suport de l’Ajuntament de Puigcerdà i l’Associació de Comerç de la vila i amb el finançament del Ministeri d’Economia i Competitivitat i dels fons FEDER.

El Pirineu avui