Set dotacions de Bombers han actuat aquest dissabte en un incendi declarat en un habitatge del carrer Forns de Llívia, situat al nucli urbà de la localitat i a pocs metres de l'edifici consistorial. El foc s'hauria iniciat a la teulada per causes que encara es desconeixen i ràpidament les flames s'han estès a la resta de la casa. L'incendi ha malmès principalment la teulada, que ha cedit parcialment.

Els Bombers van rebre l'avís a quarts de 4 de la tarda i al voltant de les 5 ja s'ha pogut controlar. Fins al lloc s'hi han desplaçat Bombers de Puigcerdà, Alp, Bellver, Llívia i Bagà i també agents dels Mossos d'Esquadra i el SEM. Durant les tasques d'extinció s'han desallotjat els veïns.

La primera valoració ha determinat que l´estructura no ha quedat afectada. Cap persona no ha resultat ferida.

El Pirineu avui