L’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell ha celebrat aquest divendres a la nit la desena edició de la Nit de l’Empresariat. Desenes d’empresaris i representants socials, polítics i econòmics de la comarca i de la zona s’han trobat a Castellciutat. Abans de l’habitual sopar, els organitzadors han volgut celebrar el desè aniversari amb un espectacle dels Diables de l’Alt Urgell, que ha acabat amb un castell de focs. Enguany, un dels convidats ha estat el president de PIMEC, Josep Gonzàlez, que ha assegurat que aquest octubre les petites i mitjanes empreses han notat una petita davallada de l’economia, en part per la inestabilitat política.

D’altra banda, en aquesta desena edició s’ha volgut apostar per donar importància a la innovació i les noves tecnologies, des del punt de vista del màrqueting i la publicitat. És per això que s’ha convidat al director general a Barcelona de la reconeguda agència inetrnacional de comunicació Ogilvy, Jordi Ubea.

Aprofitant el sopar-col·loqui amb motiu de la Nit de l’Empresariat la patronal alturgellenca també ha entregat mitja desena de guardons a empreses de la comarca que enguany estan d’aniversari.

Parlen al vídeo: JOSEP GONZÀLEZ, PRESIDENT DE PIMEC - JORDI UBEA, DIRECTOR GENERAL OGILVY BARCELONA

El Pirineu avui