Cinquanta inversors s´han interessat en els projectes que s´han presentat a la Niu Demo Day, la recta final de l´acompanyament que Andorra Telecom dedica a l´emprenedoria. Entre els projectes presentats, tots de l´àmbit tecnològics, hi ha quatrre d´andorrans desenvolupats al Niu i cinc de fora el país, tot i que amb algun tipus de vinculació. Entre els inversors hi ha bancs, Family Office i empreses dedicades al sector.

Entre els projectes presentats hi ha plataformes de lloguer d´aparcament mentre no s´utilitzen, una aplicació per a malalts cardiovasculars, un centre d´alt rendiment per a jugadors de videojocs o una xarxa social per a esportistes d´elit. Nadal no descarta que Andorra Telecom es converteixi en inversor més endavant.

La fórmula escollida per presentar els projectes han estat exposicions de cinc minuts de durada. Jordi Nadal creu que hi haurà una segona edició del Niu Demo Day.

Parlen al vídeo:Jordi Nadal, director Andorra Telecom

El Pirineu avui