La fira de MICROPRODUCTORS DE VI ha acollit aquest cap de setmana prop de 3.500 visitants, repartits de forma similar entre els dos dies. Una xifra que entrava dins dels càlculs que havia fet el comú de Sant Julià de Lòria, que organitza l'esdeveniment, i també s'apunta que és una dada similar a l'edició de l'any passat. La valoració per part dels organitzadors, és molt positiva i segons han manifestat, estan contents perquè els mateixos expositors els han felicitat per l'organització. De cara a l'edició de l'any que ve s'espera que es puguin repetir o fins i tot incrementar les xifres de visitants i també les de microproductors presents a la fira, que enguany la xifra s'ha elevat fins als 75.

La 5a Trobada de microproductors s'ha dut a terme en instal·lar dos recintes separats. En un s'hi han instal•lat els 75 microproductors presents a la fira i en l'altra s'hi han desenvolupat conferències, cates i maridatges, exposicions d'objectes i art relacionats amb el vi i també s'hi han fet degustacions i s'ha pogut gaudir d'un espai chill-out amb música en directe.

Malgrat que la cinquena edició de la fira ha tancat les portes al públic aquest diumenge, dilluns ha estat oberta només per als professionals perquè les bodegues poguessin fer contactes amb proveïdors i el sector de la restauració i tancar acords.

Parlen al vídeo: JOAN VIDAL, CONSELLER D’OBRES I URBANISME

El Pirineu avui