Les responsables de l'àrea de Joventut de Puigcerdà i quatre dels sis joves que van participar al projecte 'Control Imperfecte' viatjaran aquest cap de setmana a Madrid per participar al Foro 17, una trobada organitzada per la Fundación Esplai i on, a més, recolliran el premi al millor vídeo de sensibilització. El projecte, anomenat 'I tu, com controles?' va néixer a finals de l'any passat quan, després de passar un càsting, un grup de joves de Puigcerdà es van formar per convertir-se en agents de salut amb l'objectiu de promoure hàbits saludable entre els adolescents.

Un cop a Madrid, els joves de Puigcerdà es trobaran amb la resta de nois i noies de tot l'estat espanyol per participar en diferents tallers i activitats, algunes obertes a tota la ciutadania. Serà una jornada lúdica de treball, sensibilització i visibilitat de la joventut compromesa. Els nois i noies de Puigcerdà han preparat un estand amb el joc “Party&Health” amb tot d’activitats que fomenten hàbits saludables, ja siguin alimentaris, sexuals, emocionals o de lleure.
En aquestes jornades participen 24 entitats formades per associacions de joves, culturals i educatives, amb un total de 180 nois i noies. Des de l'àrea de Joventut creuen que és una bona oportunitat d'aprenentatge pels aquests joves ja que coneixeran moltes entitats que treballen en l'àmbit de l'educació, la inclusió social o la implicació amb la comunitat.

Parlen al vídeo: ANNA CABESTANY, TÈCNICA JOVENTUT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui