Ger es prepara per acollir aquest diumenge la Mostra de Cuina popular amb naps de Cerdanya, una cita gastronòmica que enguany arriba a la 27 edició. Aquest divendres al matí s'han començat a col·locar les taules i cadires al poliesportiu municipal, un espai que, com en les passades edicions, albergarà desenes de comensals. L'ajuntament de Ger ha posat a la venda 528 tiquets a un preu de 20 euros i de moment ja se n'han venut prop de 500. Això demostra que la cita continua generant gran interès.

El consistori ja ha donat a conèixer el menú del dinar, que començarà a les 14h i on no hi faltaran els productes els productes del territori, com els formatges, els làctics, la pera, la truita de riu, el xai, el poltre o l'ànec i sobretot, el nap de Cerdanya. L'entitat Cuina Pirinenca de Cerdanya prepararà els primers plats i els segons aniran a càrrec de diversos restaurants cerdans. Un any més, les protagonistes de la mostra seran les mestresses de casa de Ger, que sorprendran els comensals amb diferents creacions amb aquest tubercle com a protagonista.

La mostra comptarà amb la presència de diversos representants polítics del Pirineu i també d'alguns diputats i senadors, encara per confirmar.

El Pirineu avui