Els grups d’Equerra Republicana i Compromís per las Seu han demanat a l’equip de govern que faci diverses millores a l’entorn del barri de Santa Magdalena. D’una banda, Esquerra ha presentat una moció que s’ha aprovat en el ple d’aquest dilluns, on demana que s’arregli i es millori la seguretat al camí de Ronda, que uneix el barri amb la zona de l’institut Joan Brudieu.

Una proposta que ha comptat amb el suport de l’equip de govern, que s’ha compromès a impulsar aquestes millores.

Des de la CUP s’han mostrat a favor de la proposta, però sempre i quant l’increment pressupostari requerit no sigui desmesurat. Des de Compromís per la Seu també hi han votat a favor. A més, des de Compromís també han anunciat que possiblement presentaran una moció per demanar millores també en aquella zona. Concretament volen que se solucionin els problemes d’accés al col·legi Albert Vives amb l’habilitació d’un nou vial.

Parlen al vídeo: BERTA VIDAL, REGIDORA ERC - JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE URBANISME

El Pirineu avui