Amb motiu de la Setmana de Prevenció de Residus, Bolvir organitza aquest diumenge el primer mercat d'objectes de segona mà, una iniciativa que va sorgir des del consistori i que compta amb la col·laboració de l'AMPA de l'escola Santa Cecília de la localitat. Durant tota aquesta setmana, els alumnes del centre, les seves famílies i tots aquells que han volgut han portat els objectes a l'escola, sobretot joguines i mobles. Tot el que es reculli es classificarà segons si són objectes per restaurar o bé si es volen intercanviar.

A més, també hi haurà un espai per recollir joguines que, després de comprovar que estiguin en bon estat, es donaran a una organització o entitat encara per determinar.

A banda d'aprendre nous trucs per donar una nova vida a un moble vell, arreglar una joguina trencada o intercanviar un videojoc, la iniciativa vol transmetre als alumnes la importància de reciclar i intercanviar en un mercat on no s'utilitzaran els diners.

El mercat tindrà lloc a l'escola de Bolvir el diumenge d'11 a 14h i tant des de l'ajuntament com des de l'AMPA conviden a totes les famílies del municipi i de la comarca a participi-hi.

Parlen al vídeo: MARGA LÓPEZ, TRESORERA AMPA ESCOLA STA CECÍLIA BOLVIR

El Pirineu avui