La biblioteca comunal d'Encamp ha realitzat un taller per commemorar el Dia internacional dels drets dels infants, que se celebra cada 20 de novembre.
L'activitat ha consistit a elaborar un mural de grans dimensions, confeccionat per nens i nenes. Amb una reproducció sobre paper de les seves mans, han configurat la silueta d'un cor, a dins de la qual hi han anat enganxant dibuixos que representen els drets que, segons ells, han de tenir tots els infants del món.
Abans de posar-se a crear, des del mateix equipament cultural van explicar als menuts algunes de les actuacions més importants de les Nacions Unides i de la Convenció sobre els drets de l'infant, per tal que hi poguessin pensar i reflexionar.

El resultat del mural es pot veure, des d'aquest dimecres, a la vitrina de la biblioteca comunal d'Encamp. L'activitat es repetirà els propers 16 i 17 de novembre, a partir de les cinc de la tarda, a la biblioteca comunal del Pas de la Casa.
L'acte commemoratiu principal de la biblioteca, però, es farà el dilluns, 20 de novembre, coincidint amb el Dia internacional dels drets dels infants, on hi participaran els alumnes de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp i la presidenta del Comitè d'Unicef d'Andorra, Marta Alberch.

Parlen al vídeo: SUSANA GINESTA, RESPONSABLE ACTIVITATS BIBLIOTECA

El Pirineu avui