Ja estan obertes les inscripcions per participar en el 20è concurs d'aparadors de Nadal d'Andorra. El motiu fonamental de la decoració i de l'ambientació ha de ser el Nadal. El títol és de creativitat lliure.
Els establiments han de romandre decorats del 2 de desembre del 2017 al 6 de gener del 2018.
El jurat estarà integrat per un representant del Club de Màrqueting, un representant del Centre Andorra Sostenible, un representant del Ministeri de Turisme i Comerç, un representant del Comú d'Andorra la Vella, així com un tècnic de prestigi reconegut, un membre del Ple de la Cambra i el secretari del jurat.
Per atorgar els premis, el jurat es basarà en la Innovació, l´Impacte Comercial, la Qualitat Artística i l'Aparador més Sostenible.

El veredicte i el lliurament de premis es farà públic el dimarts 9 de gener del 2018 a les 20 h, al vestíbul de la Sala del Prat del Roure, del Comú d'Escaldes-Engordany.

Les inscripcions són gratuïtes i s'han de formalitzar, mitjançant la butlleta d'inscripció, a la Secretaria de la Cambra, abans de l'1 de desembre del 2017.
Els establiments participants han d'enviar per correu electrònic una fotografia del seu aparador i/o ambientació abans de les 12 h del dia 7 de desembre del 2017

Parlen al vídeo: MÒNICA CODINA. CONSELLERA PROMOCIÓ TURÍSTICA - PILAR ESCALER, DIRECTORA CAMBRA COMERÇ

El Pirineu avui