Representants de tots els centres educatius de la Seu d’Urgell i d’algunes ZER de l’Alt Urgell i Cerdanya han pres part aquest dijous al matí de la Jornada sobre Solucions Tecnològiques per als centres educatius. L’ha organitzada l’empresa SEMIC, especialitzada en l’establiment d’aquestes tecnologies a l’aula i ha comptat amb la presència d’un representant del gegant informàtic Microsoft. L’activitat ha anat dirigida a directors i coordinadors d'Informàtica de diferents centres escolars de la zona, amb l’objectiu de presentar-los les solucions tecnològiques que estan disponibles actualment al mercat per a la indústria educativa i, al mateix temps, exposar les solucions més adequades a cada centre.

Des de Microsoft, mentrestant, han destacat l’aposat que han fet els darrers anys per potenciar la introducció de les noves tecnologies a l’aula. Tot i això, han admès que encara queda molta feina per fer en aquest àmbit.

Els directors i coordinadors assistents a la jornada han rebut un certificat de Microsoft que els reconeix com a docents innovadors. A més, els centres rebran totalment gratis la plataforma Office 365 per a tots els professors, alumnes i tot el seu personal. També se'ls proporcionarà gratuïtament espai d'emmagatzematge a OneDrive.

Parlen al vídeo: ÀLEX ALEGRE, RESPONSABLE EDUCACIÓ SEMIC - IVAN TORRALBO, RESPONSABLE COMUNITAT EDUCATIVA MICROSOFT

El Pirineu avui