La CUP de la Seu d’Urgell vol que l’ajuntament trenqui la normalitat de les festes de Nadal per fer pal·lesa la situació que viu el país, amb més de mig govern i els dos jordis a la presó. En el ple d’aquesta setmana el regidor de la formació, Pau Lozano, ha fet un prec demanant a l’equip de govern que busqui alguna forma de denúncia, ja sigui eliminant l’encesa de llums de Nadal, com s’ha fet en d’altres municipis, o apagant aquest enllumenat en alguns moments del dia.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, però, ha descartat aquesta opció tot remarcant que la il·luminació de Nadal té un valor simbòlic molt important per a les famílies i, especialment, per als infants. A més ha afegit que és un estímul comercial per al petit comerç de la ciutat. Tot i això ha expressat la voluntat d'estudiar alguna acció concreta per recordar l'excepcionalitat del moment actual, respectant aquests dos factors.

Parlen al vídeo: PAU LOZANO, PORTAVEU CUP

El Pirineu avui