El museu Cerdà de Puigcerdà acull aquests dies l'exposició fotogràfica 'El Món del Cavall', un recull d'una vintena d'imatges que el fotògraf Pere Montsant ha fet arreu de Catalunya i on a pràcticament totes hi apareix aquest animal com a protagonista. Ramats pasturant, eugues amb el pollí, un primer pla de la crin o l'ull, són algunes de les fotografies que podrà contemplar el visitant.

Pere Montsant és un fotògraf amant de la fauna i la natura, elements que acostuma a immortalitzar. Però la seva creativitat també el porta a investigar altres temàtiques ben diferents. Des de fa 10 anys, l'autor ha exposat en nombroses sales i museus de Catalunya i ha col·laborat en diferents revistes del món del motor, la revista Hípica Catalana i en la creació del llibre 'Les orquídies' elaborat per l'associació ACAO el 2016. Actualment està pendent de publicar un altre llibre dedicat a la creació del Cor de la catedral Gòtica de Barcelona.

L'exposició es podrà veure a la primera planta del Museu Cerdà fins al proper 26 de novembre.

El Pirineu avui