Andorra Turisme preveu que entre el desembre d´enguany i l´abril del 2018, entrin 1,5 milió de turistes, un 2% més que en la última temporada d´hivern. Aquests pronòstics s´han fet durant la presentació de la campanya d´hivern i estan marcades per la incertesa sobre com pot evolucionar la situació a Catalunya i si es trenca Grandvalira.

Andorra Turisme ha presentat la campanya d´hivern d´aquesta temporada. En la campanya d´hivern d´enguany han vingut prop d´1,5 milions de turistes i per la del 2018 es creu que aquesta xifra pot créixer un 2% més. La gran majoria seran espanyols. Andorra Turisme s´ha mostrat preocupada per com pot afectar la crisi política que hi ha a Catalunya.

Francesc Camp també ha assegurat que esperen que Grandvalira no acabi trencant-se però que s´haurà de preveure un pla de contingència per si això passa.

La campany d´hivern tindrà un cost de 3,3 milions d´euros i preveu més accions a França i al mercat rus.

Andorra Turisme es mostra preocupat pels possibles efectes de la crisi catalana

Parlen al vídeo: FRANCESC CAMP, Ministre de Turisme

El Pirineu avui