Diverses poblacions de l’Alt Urgell han acollit ja la presentació del projecte Camina Pirineus. Aquest dimarts s’ha donat a conèixer a la Seu d’Urgell, després d’haver-se presentat a Oliana i a Tuixent, en una presentació conduïda pels tècnics responsables del projecte. Recordem que el Camina Pirineus preveu crear i mantenir una xarxa de senders, liderada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, finançada pels fons europeus Feder. En aquests moments ja hi ha una persona contractada específicament per aquest projecte i està previst que es pugui posar en marxa ben aviat.

Les pròximes presentacions es faran al Pla de Sant Tirs (el 17 de novembre), a Alàs (el 19 de novembre), a Coll de Nargó i a Fígols (el 2 de desembre) i a Bescaran (el 3 de desembre).

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL

El Pirineu avui