Les estacions d'esquí SkyPallars del grup FGC obriran el pròxim 01 de desembre. Les pistes de Port Ainé i Espot estan acabant d'ultimar els detalls per tenir-ho tot a punt per l'obertura de la temporada. Les primeres nevades han esperançat als amants de la neu que esperen l'obertura de totes les estacions.

Enguany, el grup de ferrocarrils ha invertit 2 milions en la revisió i remodelació de les seves instal·lacions de neu. Pel que fa a Port Ainé s'ha adquirit dues màquines xafa neus; s'ha ampliat la terrassa de l'Hotel Port Ainé 2000; s'ha adquirit motos de neu millorar la mobilitat del personal, a més d'instal·lar més paravents per l'acumulació de neu i noves senyalitzacions en les pistes, finalment el parc infantil de Port Ainé s'ha renovat.

Per millorar la seguretat s'ha revisat el telecadira del Pic de l'Orri, ja que normalment roman tancat.

Per que fa Espot Esquí, també s'ha adquirit una màquina xafa neus, a més d'instal·lar un mini-bar exterior a la terrassa de la Cota 2000. El telecadira de La Roca també s'ha revisat en profunditat. A Espot també s'ha ampliat la senyalització en els itineraris de les pistes.

El Pirineu avui