Accedir a les basses del Codó de Coll de Nargó a partir de la primavera que ve valdrà entre 3 i 5 euros i només ho podran fer unes seixanta persones de forma simultània. L’ajuntament ja ha aprovat de forma inicial l’ordenança d’usos i fiscal que regularà l’accés a aquest epai de bany natural. Actualment no hi ha cap limitació i això fa que l’espai s’estigui degradant. Ara, l’ajuntament habilitarà un petit aparcament per a 15 cotxes i només es podrà accedir a les basses si s’ha pagat el tiquet d’estacionament.

En aquest sentit, també s’ha decidit que els veïns del municipi no hagin de pagar la taxa.

En aquest sentit, per tal de controlar l’accés a les basses es podria contractar a una persona durant la temporada de bany, que també s’ocupi de fer el manteniment i la gestió de la brossa.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ

El Pirineu avui