El Govern d’Andorra i el Comú de la Massana obren la convocatòria per a la sisena edició del Cos de Voluntaris per a la Natura, el CVN, un projecte que es va posar en marxa per formar professionals en gestió i manteniment de boscos i jardins, però també per oferir una sortida laboral als joves que no estudien ni treballen. Des de la passada edició, a més, el CVN s’emmarca en el Focus 16-20 del Govern d’Andorra, per la qual cosa els alumnes tenen una formació més completa amb un seguiment més personalitzat.

En aquesta sisena edició s’ofereixen un total de deu places. Els requisits són tenir entre 16 i 21 anys i no estar treballant ni cursant estudis incompatibles amb el curs. Pel que fa a les motivacions, l’alumne ha de tenir un interès pel medi natural i la jardineria.
TALL: Sergi Gueimonde, conseller Medi Ambient
Gueimonde, anima als joves a inscriure’s al curs, ja que “es tracta d’una bona oportunitat per formar-se en una àrea amb bones possibilitats laborals ja que som un país d’alta muntanya i sempre hi haurà feina en temes relacionats amb la gestió dels boscos”.
El CVN continua endavant gràcies a les aportacions dels patrocinadors: Carisma, Fundació Privada Bonaventura Mora Sagués, Fundació Julià Reig, Assegurances Generals, Tot Natura, Centre Comercial Andorrà; i dels col•laboradors: Creu Roja Andorrana i Andorra Telecom.
La preinscripció serà del 18 de desembre al 15 de gener del 2018.

El Pirineu avui