Aparcat el projecte de convertir el Pas de la Casa en una gran zona outlet. El cònsol major de la parròquia reconeix que els comerciants i habitants de la població hi veien dubtes i que aquests no s´han resolt. A més, reconeix que el nombre d´efectius policials que hi patrullen no es podrà ampliar fins l´any que ve.
Off
La proposta del Govern de transformar el Pas de la Casa en un gran centre de comerç outlet queda en pausa, com a mínim a curt termini. Les reunions que s´han fet amb actors de la localitat encampadana no han servit per calmar el neguit, així que s´ha decidit no tirar-ho endavant de moment.

Pel que fa a l´ampliació del nombre de policies que patrullen al Pas, Torres ha explicat que el cos d´ordre n´està formant de nous, però que no estaran disponibles fins l´any vinent. Per tant, es manté el nombre actual de patrulles.

El que també està de moment en pausa és l´acord d´intencions amb Saetde, a l´espera que Viladomat lliuri al comú els documents que demostren que els terrenys de Concòrdia formen part de la concessió. Torres li ha donat temps fins a final d´any per presentar-los.

Parlen al vídeo: JORDI TORRES - Cònsol major d´Encamp

El Pirineu avui