L'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça ja ha iniciat el programa Créixer en família per a famílies en risc d'exclusió, que enguany acompanyarà i donarà suport a 12 famílies amb infants d'entre 6 a 12 anys.

El programa impulsat per la Direcció General de Famílies pretén orientar a pares i mares en la cura, l'educació i el desenvolupament dels seus fills i filles. Els assistents participen en sis sessions de dues hores on es treballa l'afecte, l'autonomia, l'autoritat, la resolució de conflictes, entre altres aspectes claus en el desenvolupament dels infants.

Enguany, el programa Créixer en família s'ha coordinat amb el centre de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP), ja que les 12 famílies que participen en el programa porten algun dels seus fills al CDIAP.

El programa finalitzarà a mitjans de desembre.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUIS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui