La Guàrdia Civil ha interceptat als afores de la Seu d’Urgell a dos homes que transportaven a l’esquena tabac de contraban. Tal com ha donat a conèixer el cos en un comunicat de premsa, aquest diumenge, al voltant de dos quarts d’una del migdia, dos agents del cos que estaven fora de servei, van observar com aquestes dues persones traslladaven uns paquets a l’esquena, una acció que els va semblar sospitosa. Per tot plegat van avisar als efectius de la Secció Fiscal de la Seu. En identificar-los i inspeccionar els paquets, van localitzar-hi 1.800 paquets de tabac ros procedent d’Andorra, per valor de 7.751 euros. Els dos homes son veïns de la capital de l’Alt Urgell i tenen 33 i 45 anys. Després de comunicar-los la infracció comesa, el tabac que transportaven va quedar a disposició de l’administrador de la Duana de la Farga de Moles.

El Pirineu avui