El Ministeri de Foment espanyol ha licitat el contracte de serveis per tal de poder executar diverses obres de millora a les carreteres Nacional 145 i Nacional 260. En total, invertirà 12,55 milions d’euros per tal de realitzar operacions de conservació i explotació d’aquestes carreteres. En el cas de la Nacional 145, les obres es faran en tota la via, entre la rotonda de la Seu d’Urgell i la frontera amb Andorra. En el cas de la Nacional 260, els treballs tindran lloc entre el límit entre les províncies de Lleida i Girona, a Cerdanya, i el Pont de Suert. A més, també afectaran al tram entre la rotonda de Corcs, a Bellver, i el límit de la concessió del Túnel del Cadí, a Baltarga.

L’objectiu d’aquestes obres é smillorar els serveis de comunicacions i vigilància, l’atenció als accident, el manteniment dels elements de la carretera i de les instal·lacions de subministrament d’energia elèctrica, enllumenat, senyalització variable i semaforització.

El Pirineu avui