La Fira d'Esport, Natura i Turisme de Muntanya (Firaesport) que el Comú de Sant Julià de Lòria ha organitzat durant el cap de setmana als envelats d'Explòria ha tancat les portes aquest diumenge a la tarda amb una afluència de públic que s'ha situat al voltant dels 4.000 visitants i amb un nombre important de contactes comercials, venda d'articles i intercanvi de serveis. A més, la mostra ha servit per estrènyer relacions entre Andorra, i les regions espanyoles i franceses de l'Aragó i l'Ariège, respectivament.
El conseller d'Obres, Urbanisme i Esdeveniments, Joan Vidal ha manifestat en el balanç final de la mostra que "públic i expositors han destacat i valorat la qualitat de les instal•lacions i l'alta professionalització de l'oferta".

La presentació d'Skimo-La travessa dels refugis de dissabte a la qual van assistir més de 200 persones.
Diumenge, el cap de Govern, Antoni Martí es va desplaçar fins a Explòria en companyia del cònsol major, Josep Miquel Vila, entre altres autoritats, per visitat la fira i saludar els expositors i assistir al cara a cara entre el pilot de trial Toni Bou i el ciclista d'ultra fons, Julián Sanz.
El Comú de Sant Julià de Lòria acollirà el proper cap de setmana al mateix recinte firal la V Trobada Internacional de Microproductors de Vi.

Parlen al vídeo: JOAN VIDAL, CONSELLER D'OBRES

El Pirineu avui