L'equip de cúrling Puigcerdà Màsters s'ha proclamat aquest dissabte campió de la 13a Lliga Catalana de Cúrling. El conjunt, format per Eduard Ferrer, Marc Morralla, Xavier Campos i Jordi Diví, s'ha emportat el títol en la darrera jornada disputada a la pista de gel del Club Poliesportiu de Puigcerdà. L’han acompanyat al podi el Val d’Aran Montcorbison i el Barcelona Obradó, en segon i tercer lloc respectivament.

L’equip puigcerdanenc millora, així, la posició aconseguida en la lliga passada quan va finalitzar la competició en la tercera posició. Amb aquest títol, el Puigcerdà Màsters podrà disputar la Lliga Espanya que tindrà lloc a Jaca els dies 7 i 8 d’abril de 2018.

El Cúrling Puigcerdà arrenca, de manera immillorable, les competicions oficials d’aquesta temporada en la que participarà en diversos Campionats d’Espanya organitzats per la FEDH, a més d’un ampli calendari de competicions internacionals i nacionals.

Pel que fa a l’altre equip de Cúrling Puigcerdà, ha quedat classificat en vuitena posició de la lliga catalana.

El Pirineu avui