Les obres d’eixamplament es preveu que estiguin acabades al mes de març

Les obres d’eixample de la carretera de Sispony, que van començar el passat 14 de setembre, segueixen el calendari previst.
Els treballs s’han planificat perquè tinguin el mínim impacte en el trànsit. Com ja es va anunciar, només caldrà fer pas altern amb sistema semafòric durant tres setmanes. Serà, fins a l’1 de desembre.
L’eixamplament de la carretera secundària de Sispony és una de les principals inversions previstes pel Comú de la Massana per aquest exercici. Amb aquestes obres es guanyarà en seguretat ja que es tracta d’ampliar la carretera en un revolt molt pronunciat a l’entrada del poble, sota el cementiri. A més, l’obra també contempla la construcció de voreres. Concretament, s’està treballant en un tram de 410 metres, que va del punt quilomètric 0+540 al punt quilomètric 0+950. Les obres tindran un termini d’execució és de set mesos i, per tant, es preveu tancar les obres al mes de març.

El Pirineu avui