L'ajuntament de Puigcerdà organitza una nova edició del concurs de poesia de Nadal, que servirà per confeccionar la felicitació que s'envia per festes a totes les famílies del municipi, unes 3000. El concurs és obert a tothom que hi vulgui participar. Les obres s'han de fer arribar al gabinet d'alcaldia de l'ajuntament de Puigcerdà indicant el nom, l'edat, un telèfon de contacte i l'adreça del participant. La data límit per entregar els treballs és l'1 de desembre. El dia 15 a la 13h del migdia, a la sala de plens del consitori, s'entregaran els premis en les categories adult i juvenil

L'any passat, el jurat va premiar l’obra ‘Nadal Tradicional’, del veí d’Escadarcs Sebastià Alboquers, qui ha guanyat aquest certamen onze vegades, i el guanyador de la categoria juvenil va ser Pol Trilles, estudiant de 2n d’Eso de l’escola Vedruna de Puigcerdà.

El Pirineu avui