FiraEsport dedica els 3.000 metres quadrats de l'envelat als practicants, aficionats i professionals de l'esquí, la natura, l'esport i l'aventura. Hi participen 44 estands de clubs, federacions i empreses, i el públic pot comprar material esportiu, des de bicicletes a roba tècnica, i conèixer activitats, tractaments i productes que s'ofereixen tant a Andorra com a fora, perquè també hi ha presència d'expositors catalans, espanyols i francesos.

El conseller d'Obres, Urbanisme i Esdeveniments, Joan Vidal, està convençut que FiraEsport serà un èxit. De fet, el recinte firal s'ha gairebé omplert –la capacitat total és de 54 estands– i el programa d'activitats és molt atractiu: hi ha una pista de 3x3, de vòlei platja i de cúrling, ponències i taules rodones relacionades amb l'esport, el turisme i un estil de vida saludable.

Aquest diumenge al matí tindrà lloc un cara a cara entre el pilot de trial Toni Bou i el pioner del ciclisme ultra Julián Sanz.

Parlen al vídeo: GILBERT SABOYA, MINISTRE ECONOMIA - JOAN VIDAL, CONSELLER OBRES

El Pirineu avui