L’equip sènior del CG Puigcerdà visitarà aquest dissabte la pista de Jaca, només 15 dies després de la darrera vegada, quan els ceretans van guanyar el primer partit de la temporada. El Puigcerdà viatjarà amb la intenció de tornar a vèncer els aragonesos, que han recuperat el seu porter titular, el canadenc Beauchamp, sancionat en el darrer enfrontament. A més el Jaca encara el partit amb confiança després de derrotar el fins ara líder invicte el Txuri Urdin i aconseguir una segona posició còmode a la lliga. Els grocs i negres, però, volen seguir desplegant el seu bon joc i trobant els resultats que no sempre acompanyen.

Abans de la novena jornada, el CG Puigcerdà és cinquè amb 4 punts, per darrere del Mahadahonda amb 9 punts i un partit menys i el Barcelona amb 6 i també un partit menys jugat. EL Txuri Urdin encapçala la classificació provisional amb 15 punts seguit de ben aprop pel Jaca amb 14.

El Pirineu avui