Diverses persones afectades pel tall a la carretera N145 d’aquest dimecres i part de dijous han presentat denúncia pels perjudicis que els va causar el bloqueig. Segons informa el Diari d’Andorra, algunes d’aquestes persones s’han reunit i estan estudiant constituir-se com a associació, per tal d’oferir assistència jurídica als afectats. De moment ja han presentat càrrecs contra els organitzadors del tall, és a dir els Comitès de Defensa de la República, i també contra els Mossos d’Esquadra, per no haver actuat per reobrir la via. En aquest sentit, des d’Andorra segueixen arribant mostres de preocupació pel fet que aquests talls, motivats per la situació política de Catalunya, es puguin repetir. Els darrers en alertar dels perjudicis que poden tenir aquests talls per a l’economia del Principat han estat la Confederació Empresarial Andorrana i les estacions d’esquí, que veuen amb preocupació possibles nous bloquejos ara que comença la temporada.

El Pirineu avui