El portaveu de Compromís a l’ajuntament de la Seu d’Urgell, Òscar Ordeig, repetirà com a cap de llista del PSC a la demarcació de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran a les eleccions del 21 de desembre. El Consell de Federació del PSC en aquesta demarcació ha aprovat aquest dimecres la llista que es presentarà als comicis convocats pel Govern espanyol, arran de l’aplicació de l’article 155. Ordeig confia revalidar l'acta de diputat que va estrenar el gener de 2014, quan va substituir a Àngel Ros i que va confirmar a les eleccions del setembre de 2015.

Més enllà del debat nacional, però, Ordeig considera que caldrà lluitar contra la pèrdua de serveis que han experimentat especialment Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran els darrers anys.

La llista del PSC en aquesta demarcació també la formen la tinent d’alcalde de Lleida, Montse Mínguez, així com representants de totes les comarques. Cal destacar que el número 3 l’ocuparà un representant d’Units per Avançar, la nova formació hereva de part d’Unió Democràtica, que s’integrarà a les llistes socialistes.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, CANDIDAT PSC LLEIDA I PIRINEU

El Pirineu avui