La vaga general convocada aquest dimecres arran de la situació política que viu Catalunya es farà notar a l’Alt Pirineu. Igual que ja va passar en l’aturada de país del 3 d’octubre, les afectacions a les comarques pirinenques seran notables. A la Seu d’Urgell s’ha convocat una manifestació a les 9 del matí i un acte sorpresa a les 5 de la tarda. A banda, però, tornarà a haver-hi piquets que tallaran la carretera N145 cap a Andorra a la mateixa rotonda de la Seu d’Urgell. Els talls començaran a les 6 del matí i s’allargaran fins a la tarda, tot i que hi haurà obertures de deu minuts a les 11, la una i les tres. A Cerdanya el Comitè de Defensa de la República ha fet una crida a la vaga general i és possible que al llarg del dia hi hagi algun acte reivindicatiu o algun tall de carretera. Tot i això, igual que als Pallars i a l’Alta Ribagorça, aquests actes es comunicaran poca estona abans de realitzar-se.

El Pirineu avui