Setze restaurants han participat, en la desena edició de les jornades de cuina de tardor
Les desenes jornades gastronòmiques La Massana Fogons han revalidat la bona acollida de les passades edicions. Durant un mes, els restaurants han venut al voltant de mil tres-cents menús centrats en els productes de tardor.
Pels restauradors el més important és la promoció de la gastronomia de la parròquia, ja que molts dels clients arriben atrets per les jornades i, per tant, és una bona manera de donar-se a conèixer.

La concepció d'aquestes jornades gastronòmiques és aprofitar la gran varietat de productes de tardor per potenciar la cuina local.
Els restaurants participants en les jornades han estat: Sant Romà, Molí dels Fanals, Émo-Hotel Palomé, la Borda de l'Avi, Versió Originals, Borda Eulari, Borda Raubert, Borda Casa Vella Palés, Cal Silvino, Hostal Palanques, l'Hort de Casa, la Borda Secreta, Rutllan, la Torrada, Abba Xalet Suites Hotel i Tequilando.
El Comú i els restauradors han treballat plegats un any més, per continuar millorant les jornades gastronòmiques. Les pròximes tindran lloc al gener, coincidint amb l'època de la matança del porc.

Parlen al vídeo: DOLORS PAL, BORDA RAUBERT

El Pirineu avui