Els esquiadors Ireneu Esteve i Carola Vila de l'equip andorrà d'esquí de fons de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) començaran la temporada 2017-2018 a Noruega en la primera prova FIS. En cas que aquestes primeres curses Esteve aconsegueixi arribar als objectius marcats, començarà a competir de manera regular a diverses competicions de la Copa del Món i s'estrenarà a la que se celebrarà a Lillehammer el pròxim 3 de desembre.

Per la seva banda, Vila competirà en la Copa d'Europa de Premanon, a França. Precisament la incorporació d'Esteve a la Copa del Món obligarà moltes vegades a separar l''staff' de la FAE.

Per aquest motiu, la federació ha decidit incorporar a Laura Orgué perquè entreni i es cuidi de manera exclusiva de Vila. Així ho han explicat aquest dilluns al matí en una roda de premsa a la sala d'actes d'Andbank.

L'esquiadora Carola Vila ha destacat estar molt contenta per la incorporació de Laura Orgué. Ja que pot aportar molta experiència".

Parlen al vídeo: Joan Eroles, entrenador FAE

El Pirineu avui