Tot i el bon partit que el CG Puigcerdà ha jugat aquest dissabte, el FC Barcelona s'ha acabat imposant per 3-4. Els ceretà Pablo Muñoz ha anotat el primer gol en el primer període, que ha estat molt ajustat. A dos minuts de finalitzar la primera part, però, el Barça ha marcat el seu primer gol igualant el marcador. Només començar el segon període una nova escapada de Muñoz ha suposat el 2 a 1 en el marcador que però poc a poc el Barça ha anat trobant el seu lloc i en un llançament aparentment senzill pel porter local ha igualat novament el marcador. Poc després, el Puigcerdà ha encaixat el 2 a 3 en una altra jugada amb força fortuna pels de Barcelona. Més ocasions de gol al tercer període fins que Nacho Granell ha aconseguit materialitzar l'empat a 3. A 6 minuts del final, el Barça ha anotat el quart gol i ha sentenciat el partit. A partir d’aquí, un seguit d'expulsions ja no han permès més oportunitats a cap dels dos equips.

L'equip local no ha pogut doncs, emportar-se el derbi català, tot i crear oportunitats i comptar amb el suport de l'afició, unes 600 persones, la xifra més alta de la temporada. Abans de l'enfrontament, els jugadors han guardat un minut de silenci per l'empresonament de mig govern català.

El Puigcerdà es desplaçarà a Jaca aquests dissabte on intentarà esgarrapar punts com fa una setmana. No serà fàcil sorprendre al rival, que està ple de confiança després de derrotar al líder fins ara invicte, el Txuri Urdin de Donostia.

Després de la 8a jornada, els bascos continuen al capdavant amb 15 punts, seguits de ben a prop pel Jaca amb 14. El FC Barcelona és tercer 9 i un partit menys, el SAD Majadahonda quart també amb 6 punts i un partit menys i CG Puigcerdà amb 4 punts tanca la classificació provisional de la lliga estatal.

El Pirineu avui