Nova patacada del Cadí La Seu a casa, davant un rival assequible. Les alturgellenques han caigut aquest cap de setmana per 59 a 76 davant el Mann Filter de Saragossa, un equip que arribava al Palau d’Esports emptatat a victòries i derrotes amb el Cadí La Seu. Tot i començar el partit de forma força igualada i amb les noies de Bernat Canut al capdavant, els mals percentatges i les pèrdues de pilota han acabat decantant el partit a favor de les aragoneses. Després d’aquesta derrota el Cadí La Seu és novè, amb 3 victòries i 4 derrotes. Després de l’aturada d’aquesta propera setmana, les alturgellenques visitaran el 19 de novembre a l’Embutidos Pajariel, que és l’onzè classificat. Si tot va bé, Canut ja haurà recuperat bona part de la plantilla que encara està lesionada o que no s’ha recuperat del tot.

El Pirineu avui